Boka en stadsvandring eller föreläsning

Sedan min start som gatuguide 1998 har massor av företag, internationella gäster, kompisgäng, stockholmsföretag, föreningar och privatpersoner hängt på. Här finns några ord från några av dessa.

 

Förköp biljett till en öppen vandring

Till de öppna vandringarna som finns i kalendariet går det utmärkt att köpa på plats utan förbokning eller förköp genom Swish. 

 

Alla datum finns i kalendariet. De flesta vandringar kostar 200 kr (ink moms 25 %). Turerna "I Ölens kvarter" & "På cykel i Stockholm" kostar 300 kr (ink moms 25 %). Allt info står under aktuell vandring i kalendariet.

Gör följande för att köpa/boka:

 

 • 1. Swish-nr 123 621 97 78

 • 2.  Skriv i meddelanderaden vandringens namn, datum för turen, antal biljetter, samt den e-post som biljetten ska skickas till.

 • 3. Swisha summan.

 • 4. Inom 24 h skickar jag biljetter och kvitto till er e-post som pdf.

 • 5. Ta med biljetten utskriven eller på mobilen till vandringen och visa upp och häng med på en rafflande vandring ute i friska luften. (biljetten gäller enbart till den vandring ni har bokat)

 • Vid problem kontakta mig.

 

Köp ett Presentkort

Förena nytta med nöje och ge bort en stadsvandring till dig själv, nära & kära! Ni kommer ut i friska luften, får se staden från alla håll och kanter, och dessutom en stor skopa intressant kulturhistoria på köpet. Ett köpt presentkort under 2021 gäller till sista december 2021. Här finner (program 2021)

Hur gör jag?

- Busenkelt

 • 1. Varje presentkort kostar 200 kr (ink 25 % moms):

 • 2. Swisha 1236219778 (Peter Frisk ska komma upp).

 • 3. Skriv er e-post och "presentkort" samt antal i meddelanderaden.

 • 4. Swisha.

 • 5. Inom 24 h timmar skickar jag ett snyggt presentkort och kvitto på köpet.

 • 6. Skriv ut och ge bort.

Presentkortet gäller alla vandringar t.o.m. 31/12 2021 som kostar 200 kr (presentkortet gäller ej "I Ölens kvarter & På cykel i Stockholm som kostar 300 kr). Ni kan även kombinera presentkorten till de konserter jag planerar under året samt att jag kommer att arrangera turer i Göteborg där presentkorten också gäller).   

Boka Stadsvandring / Föreläsning

För att boka en stadsvandring eller föreläsning kontakta mig för offert. Berätta hur många ni är och var ni önskar gå och om ni har några önskemål om start och mål. Företag och föreningar faktureras.   

Välj vilken stadsdel ni önskar eller om ni har önskemål om något speciellt tema. I nedanstående kalender finner ni mina lediga datum för bokning (de dagar jag befinner mig i Göteborg kan i vissa fall bokas - kontakta mig i så fall). 

Hitta ett önskat datum som ni vill boka och mejla mig era önskemål på datum och tid och om ni har några eventuella önskemål om start och mål. Jag är mycket flexibel och tar även uppdrag med specialanpassade turer efter era önskemål.

Vardagsrumsföreläsning

Ett utmärkt sätt i det lilla är att boka en vardagsrumsföreläsning. Jag kommer hem till er och ni har en liten tillställning med vänner och bekanta och det hela börjar med en föreläsning om era kvarter, eller konst, eller annan stockholmshistoria - en utmärkt starter för kvällen. Idag har vi ju alla smidiga tv-apparater där det går utmärkt att koppla in för bildspel - kontakta mig för offert.

Föreläsningsalternativ finns här - det finns även möjlighet att skräddarsy er föreläsning.

Skräddarsy din kväll

Varför inte satsa på en helkväll i Stockholm i historiens tecken? Stadsvandring och middag i charmant klassisk historisk miljö på någon restaurang i Stockholm? Jag har flera alternativ som passar utmärkt som helhetspaket. T.ex. "En kväll i Gamla stan" eller "En kväll på Söder" eller kanske en Frukostvandring" innan jobbet eller innan/under en lång konferens. Lite mer info finner ni här.

Det också att boka specialanpassade gatuvandringar. Tillsammans tar vi fram en lämplig tur, från ett önskat A,till ett önskat B. Detsamma gäller föreläsningar som kan bokas om era kvarter, om er bostadsrättsförening, eller ert företags historia. Jag syr ihop ett perfekt program.  

Föreläsare, Storyteller, berättaren ...

"Tack för en intressant och lärorik föreläsning. Du har en god berättarförmåga som alla gärna lyssnar på. Bara positiva lovord från oss alla 100 personer på Jämshög."

 

Ingrid Friman, Jämshög Folkhögskola. 

Peter höll en föreläsning om "Världens största konststöld"

 

Mer om min föreläsningar här ...

Glädjeledare i buss eller per fot eller båt eller på cykel ...

Jag har tagit hand om grupper per buss med guidning i Stockholm och i Mälarregionen. Åkt runt på båtar i Mälaren och Saltsjön och berättat och gått med grupper i hela Stockholm och arrangaret cykelturer. Är ni intresserade av en bokning.

Man kan se en stad på många olika sätt. Per fot, genom en gatuvandring, i buss eller i en minibuss eller från en båt. Jag har lång erfarenhet av att visa staden genom alla färdsätt. Allt från att skapa en resrutt genom Söder i 4 timmar till att åka upp till ett slott med internationella gäster och berätta om Sverige och dess historia till att åka båt runt Stockholm och berätta om stadens historia.   

Exempel:

Den lilla gruppen på bild kom upp till Stockholm från Sörmland över dagen. Sällskapet fick en upptäcktsfärd genom Söders mer ovanliga platser i 5 timmar med en minibuss. Först inledde vi dagen med frukost på ett söderfik och jag ordnade med lunch på van der Nootska palatset. 

 

Hör av er. Allt är möjligt!

Er Personal Guide  ...

Ett fenomen som är trevligt är att boka sin personliga guide. Dte kan handla om en person eller 2 eller en lite större grupp. Allt från en timme till en hel dag eller en helg. Jag lägger tillsammans upp ett program och det funkar lika bra i Stockholm som Göteborg eller i Paris, London, New York och Berlin.

En kväll på ...

Ett lyckat koncept är helhetspaketen "En kväll på Södermalm" eller "En kväll i Gamla Stan". Kontakta Peter för mer info. Läs mer här ... 

Tidigare Projekt & Kundcase ...

Exempel på vad jag gjort genom åren. Läs mer här ...

© 2018 Peter Frisk.