Köp biljett till en öppen vandring

För att köpa en biljett till mina vandringar går ni in på kalendariet och väljer det datum och den vandring som passar er. Där finns all info om varje vandring. Var vi träffas, tidpunkt och datum. För köp av biljett trycker ni sedan på "Registrera nu" och gör er beställning.

Där väljer ni kortbetalning, som är enklast, eller manuell betalning med Swish.

Det går att köpa biljett på plats samma dag med Swish. Men jag kan inte garantera plats på turen om ni inte förköpt en biljett. Just nu är restriktioner och begränsningar på högst 8 per grupp. Så för att vara helt säker på plats råder jag att förköpa biljetter. Vill man chansa, finns möjligheten att dyka upp på plats och köpa sin biljett.

 

Alla datum finns i kalendariet. De flesta vandringar kostar 200 kr (ink moms 25 %). Turerna "I Ölens kvarter" & "På cykel i Stockholm" kostar 300 kr (ink moms 25 %). All info står under aktuell vandring i kalendariet. Avbokning kan endast ske 48 timmar innan vandringen. Icke använd biljett återbetalas ej.

Presentkort

Köp en kul present och stöd samtidigt kulturen som har det lite knepigt just nu.

  • 1. Varje presentkort kostar 200 kr (ink 25 % moms):

  • 2. Swisha 1236219778 (Peter Frisk ska komma upp).

  • 3. Skriv er e-post och "presentkort" samt antal i meddelanderaden.

  • 4. Swisha.

  • 5. Inom 24 h timmar skickas ett snyggt presentkort och kvitto på ert köp.

  • 6. Skriv ut och ge bort. (önskar ni någon speciell text eller bild kontakta mig)

Presentkortet köpt första halvan av 2021 gäller alla vandringar t.o.m. 31/12 2021 som kostar 200 kr (presentkortet gäller ej på "I Ölens kvarter & På cykel i Stockholm som kostar 300 kr). Ni kan även kombinera presentkorten till de konserter jag planerar under året samt att jag kommer att arrangera turer i Göteborg där presentkorten också gäller).   

Boka Stadsvandring / Föreläsning

För att boka en stadsvandring eller föreläsning kontakta mig för offert. Berätta hur många ni är och var ni önskar gå och om ni har några önskemål om start och mål. Företag och föreningar faktureras.   

Välj vilken stadsdel ni önskar eller om ni har önskemål om något speciellt tema. I nedanstående kalender finner ni mina lediga datum för bokning (de dagar jag befinner mig i Göteborg kan i vissa fall bokas - kontakta mig i så fall). 

Vardagsrumsföreläsning

Ett utmärkt sätt i det lilla är att boka en vardagsrumsföreläsning. Jag kommer hem till er och ni har en liten tillställning med vänner och bekanta och det hela börjar med en föreläsning om era kvarter, eller konst, eller annan stockholmshistoria - en utmärkt starter för kvällen. Idag har vi ju alla smidiga tv-apparater där det går utmärkt att koppla in för bildspel - kontakta mig för offert.

Föreläsningsalternativ finns här - det finns även möjlighet att skräddarsy er föreläsning.

Skräddarsy din kväll

Varför inte satsa på en helkväll i Stockholm i historiens tecken? Stadsvandring och middag i charmant klassisk historisk miljö på någon restaurang i Stockholm? Jag har flera alternativ som passar utmärkt som helhetspaket. T.ex. "En kväll i Gamla stan" eller "En kväll på Söder" eller kanske en Frukostvandring" innan jobbet eller innan/under en lång konferens. Lite mer info finner ni här.

Det också att boka specialanpassade gatuvandringar. Tillsammans tar vi fram en lämplig tur, från ett önskat A,till ett önskat B. Detsamma gäller föreläsningar som kan bokas om era kvarter, om er bostadsrättsförening, eller ert företags historia. Jag syr ihop ett perfekt program.  

Föreläsare, Storyteller, berättaren ...

"Tack för en intressant och lärorik föreläsning. Du har en god berättarförmåga som alla gärna lyssnar på. Bara positiva lovord från oss alla 100 personer på Jämshög."

 

Ingrid Friman, Jämshög Folkhögskola. 

Peter höll en föreläsning om "Världens största konststöld"

 

Mer om min föreläsningar här ...

Glädjeledare i buss eller per fot eller båt eller på cykel ...

Jag har tagit hand om grupper per buss med guidning i Stockholm och i Mälarregionen. Åkt runt på båtar i Mälaren och Saltsjön och berättat och gått med grupper i hela Stockholm och arrangaret cykelturer. Är ni intresserade av en bokning.

Man kan se en stad på många olika sätt. Per fot, genom en gatuvandring, i buss eller i en minibuss eller från en båt. Jag har lång erfarenhet av att visa staden genom alla färdsätt. Allt från att skapa en resrutt genom Söder i 4 timmar till att åka upp till ett slott med internationella gäster och berätta om Sverige och dess historia till att åka båt runt Stockholm och berätta om stadens historia.   

Exempel:

Den lilla gruppen på bild kom upp till Stockholm från Sörmland över dagen. Sällskapet fick en upptäcktsfärd genom Söders mer ovanliga platser i 5 timmar med en minibuss. Först inledde vi dagen med frukost på ett söderfik och jag ordnade med lunch på van der Nootska palatset. 

 

Hör av er. Allt är möjligt!

Er Personal Guide  ...

Ett fenomen som är trevligt är att boka sin personliga guide. Dte kan handla om en person eller 2 eller en lite större grupp. Allt från en timme till en hel dag eller en helg. Jag lägger tillsammans upp ett program och det funkar lika bra i Stockholm som Göteborg eller i Paris, London, New York och Berlin.

En kväll på ...

Ett lyckat koncept är helhetspaketen "En kväll på Södermalm" eller "En kväll i Gamla Stan". Kontakta Peter för mer info. Läs mer här ... 

Tidigare Projekt & Kundcase ...

Exempel på vad jag gjort genom åren. Läs mer här ...

facebook

SWISH 123 621 97 78

© 2018 Peter Frisk.