Några ord om vad Jag kan göra för er:

I 20 år har jag berättat om Stockholm och dess historia. Otaliga företag och internationella gäster, kompisgäng, stockholmsföretag, föreningar och privatpersoner har följt i mina fotspår och lärt sig mer om framför allt Stockholm.

Jag tar uppdrag som stadsguide, personlig guide, glädjeledare, reseledare, föreläsare, presentatör, projektledare och organisatör. Utöver att visa och berätta kan jag även hjälpa till med mindre eventliknande arrangemang på både svenska och engelska. Jag är en allmänbildad berättare med glimten i ögat. Väl bevandrad i historia, svensk likväl som internationell, kunnig i konsthistoria, arkitektur, underhållning, idrott, litteratur och med ett stort intresse av samtiden. Jag är enligt mina kunder medryckande, engagerad och framför allt hörbar i alla lägen och viktigt - jag är aldrig tråkig.

Det går att boka specialanpassade gatuvandringar där jag tillsammans med kund tar fram en lämplig tur från önskat A till ett önskat B. Detsamma gäller mina föreläsningar. Det går bra att boka specialföreläsningar om era kvarter, om er bostadsrättsförening, om ert företags historia och dess plats i geografin och om specifika teman. Kom med förfrågningar om önskemål så syr jag ihop ett perfekt program. Det går givetvis alltid att ordna dryckesstopp/matstopp på alla vandringar.

Glädjespridare - alla ska må bra och alla ska med

Jag är en underhållare som passar som inspiratör och glädjespridare i de flesta sammanhang. Läs gärna vad mina kunder sagt om mig genom åren.

Skräddarsy din dag

Varför inte prova en helkväll i Stockholm i historiens tecken? Stadsvandring och middag i charmant klassisk historisk miljö på någon restaurang i Stockholm? Jag har flera alternativ som passar utmärkt som helhetspaket. T.ex. "En kväll i Gamla stan" eller "En kväll på Söder" eller kanske en Frukostvandring" innan jobbet eller innan/under en lång konferens. 

Kontakta mig för tips och idéer.

Föreläsare, Storyteller, berättaren ...

"Tack för en intressant och lärorik föreläsning. Du har en god berättarförmåga som alla gärna lyssnar på. Bara positiva lovord från oss alla 100 personer på Jämshög"

Ingrid Friman, Jämshög Folkhögskola

Jag höll en föreläsning om "Världens största konststöld" i Jämshög

Mer om mina föreläsningar här.

Glädjeledare i buss eller per fot eller båt ...

Man kan se en stad på många olika sätt. Per fot, genom en gatuvandring, i buss eller i en minibuss eller från en båt. Jag har lång erfarenhet av att visa staden genom alla färdsätt. Allt från att skapa en resrutt genom Söder i 4 timmar till att åka upp till ett slott med internationella gäster och berätta om Sverige och dess historia till att åka båt runt Stockholm och berätta om stadens historia.   

Exempel:

Gruppen ovan kom upp till Stockholm från Sörmland på en dagstur. Sällskapet fick en upptäcktsfärd genom Söders mer ovanliga platser i 5 timmar med en minibuss. Turen inleddes med frukost på ett söderfik och lunch på van der Nootska palatset. 

IMG_8306_edited.jpg

Exempel på vad jag gjort genom åren.

Projekt & kundcase

IMG_8545.JPG

Söders mest centrala Konsthall!

Södermalms Konsthall

IMG_1797.jpg

Favoritstadsdelen är Söder men det betyder inte att det inte finns kärlek till alla andra stadsdelar i Stockholm. Peter har koll på Södermalm och kan sy ihop lämpliga arrangemang  med restauranger, pubar och barer.

Söderexperten

fotoPehrAhlander.jpg

Jag är starkt engagerad i staden och dess historia, nutid och framtid. Vad jag tycker och tänker om olika frågor ang staden föreläser jag om och berättar jag om på mina gatuvandringar. Här finns lite stoff om vad jag gjort under åren.

Stadskamp - i protest

IMG_7204.JPG

Skapar helhetspaket och skräddarsyr upplevelser för företag & privatpersoner i Stockholm.

Skräddarsyr er dag

blecktornskällaren.JPG

Ett lyckat koncept är helhetspaketen "En kväll på Södermalm" eller "En kväll i Gamla Stan". Kontakta Peter för mer info. 

En kväll på ...

Boka er personliga guide & berättare.

Personal Guide

© 2018 Peter Frisk.