Några ord om vad jag kan göra för er:

Otaliga företag och internationella gäster, kompisgäng, stockholmsföretag, föreningar och privatpersoner har hängt med i mina fotspår främst i Stockholm.

Jag tar uppdrag som stadsguide, personlig guide, glädjeledare, reseledare, föreläsare, presentatör, projektledare och organisatör. Utöver att visa och berätta kan jag även hjälpa till med mindre eventliknande arrangemang på både svenska och engelska. Jag är en allmänbildad berättare med glimten i ögat. Väl bevandrad i historia, svensk likväl som internationell, kunnig i konsthistoria, arkitektur, underhållning, idrott, litteratur och med ett stort intresse av samtiden.

Glädjespridare - alla ska må bra och alla ska med.

Jag är enligt mina kunder medryckande, engagerad och framför allt hörbar i alla lägen och viktigt - jag är sällan tråkig och är kort och gott en underhållare som passar som inspiratör och glädjespridare i de flesta sammanhang.

Vad mina kunder sagt om mitt arbete ...

Skräddarsy din Stockholmsdag

Varför inte satsa på en helkväll i Stockholm i historiens tecken? Stadsvandring och middag i charmant klassisk historisk miljö på någon restaurang i Stockholm? Jag har flera alternativ som passar utmärkt som helhetspaket. T.ex. "En kväll i Gamla stan" eller "En kväll på Söder" eller kanske en Frukostvandring" innan jobbet eller innan/under en lång konferens.

Det går att boka specialanpassade gatuvandringar. Tillsammans tar vi fram en lämplig tur, från ett önskat A,till ett önskat B. Detsamma gäller föreläsningar som kan bokas om era kvarter, om er bostadsrättsförening, eller ert företags historia. Jag syr ihop ett perfekt program.  

Föreläsare, Storyteller, berättaren ...

"Tack för en intressant och lärorik föreläsning. Du har en god berättarförmåga som alla gärna lyssnar på. Bara positiva lovord från oss alla 100 personer på Jämshög."

 

Ingrid Friman, Jämshög Folkhögskola. 

Peter höll en föreläsning om "Världens största konststöld"

 

Mer om min föreläsningar här ...

Glädjeledare i buss eller per fot eller båt eller på cykel ...

Jag har tagit hand om grupper per buss med guidning i Stockholm och i Mälarregionen. Åkt runt på båtar i Mälaren och Saltsjön och berättat och gått med grupper i hela Stockholm och arrangaret cykelturer. Är ni intresserade av en bokning.

Man kan se en stad på många olika sätt. Per fot, genom en gatuvandring, i buss eller i en minibuss eller från en båt. Jag har lång erfarenhet av att visa staden genom alla färdsätt. Allt från att skapa en resrutt genom Söder i 4 timmar till att åka upp till ett slott med internationella gäster och berätta om Sverige och dess historia till att åka båt runt Stockholm och berätta om stadens historia.   

Exempel:

Den lilla gruppen på bild kom upp till Stockholm från Sörmland över dagen. Sällskapet fick en upptäcktsfärd genom Söders mer ovanliga platser i 5 timmar med en minibuss. Först inledde vi dagen med frukost på ett söderfik och jag ordnade med lunch på van der Nootska palatset. 

 

Hör av er. Allt är möjligt!

Er Personal Guide  ...

Ett fenomen som är trevligt är att boka sin personliga guide. Dte kan handla om en person eller 2 eller en lite större grupp. Allt från en timme till en hel dag eller en helg. Jag lägger tillsammans upp ett program och det funkar lika bra i Stockholm som Göteborg eller i Paris, London, New York och Berlin.

Söderexperten  ...

Favoritstadsdelen är Söder. Peter har koll på Södermalms historia och kan sy ihop lämpliga arrangemang  med restauranger, pubar och m.m. Läs mer här ...

En kväll på ...

Ett lyckat koncept är helhetspaketen "En kväll på Södermalm" eller "En kväll i Gamla Stan". Kontakta Peter för mer info. Läs mer här ... 

Tidigare Projekt & Kundcase ...

Exempel på vad jag gjort genom åren. Läs mer här ...

© 2018 Peter Frisk.