top of page
IMG_0336.JPG
kalendarium.JPG

Köp biljett till en öppen vandring

För köp av biljett till en "öppen vandring" går ni in på kalendariet och väljer det datum och den vandring ni vill gå. Genom att trycka på "Registrera nu" kan ni köpa biljett med kort eller Swish. 

Det går att köpa biljett på plats utan förbokning (betalform Swish). Dock kan plats ej garanteras om ni köper på palts.

Presentkort

F.o.m. maj 2022 erbjuder jag inte längre presentkort då jag under 2022 kommer att fasa ut mina "öppna vandringar" för att satsa mer på föreläsningar och bokade gruppvandringar. 

Boka Stadsvandring / Föreläsning

För att boka en stadsvandring eller föreläsning kontakta mig för offert. Berätta hur många ni är och var ni önskar gå och om ni har några önskemål om start och mål. Företag och föreningar faktureras.   

Vardagsrumsföreläsning

Ett utmärkt sätt i det lilla är att boka en vardagsrumsföreläsning. Jag kommer hem till er och ni har en liten tillställning med vänner och bekanta och det hela börjar med en föreläsning om era kvarter, eller konst, eller annan stockholmshistoria - en utmärkt starter för kvällen. Idag har vi ju alla smidiga tv-apparater där det går utmärkt att koppla in för bildspel - kontakta mig för offert.

Föreläsningsalternativ finns här - det finns även möjlighet att skräddarsy er föreläsning.

Skräddarsy din kväll

Varför inte satsa på en helkväll i Stockholm i historiens tecken? Stadsvandring och middag i charmant klassisk historisk miljö på någon restaurang i Stockholm? Jag har flera alternativ som passar utmärkt som helhetspaket. T.ex. "En kväll i Gamla stan" eller "En kväll på Söder" eller kanske en Frukostvandring" innan jobbet eller innan/under en lång konferens. Lite mer info finner ni här.

23 oktober 2018.JPG

Föreläsare, Storyteller, berättaren ...

"Tack för en intressant och lärorik föreläsning. Du har en god berättarförmåga som alla gärna lyssnar på. Bara positiva lovord från oss alla 100 personer på Jämshög."

 

Ingrid Friman, Jämshög Folkhögskola. 

Peter höll en föreläsning om "Världens största konststöld"

 

Mer om min föreläsningar här ...

13sept2018.JPG

Glädjeledare i buss eller per fot eller båt eller på cykel ...

Jag har tagit hand om grupper per buss med guidning i Stockholm och i Mälarregionen. Åkt runt på båtar i Mälaren och Saltsjön och berättat och gått med grupper i hela Stockholm och arrangaret cykelturer. Är ni intresserade av en bokning.

Man kan se en stad på många olika sätt. Per fot, genom en gatuvandring, i buss eller i en minibuss eller från en båt. Jag har lång erfarenhet av att visa staden genom alla färdsätt. Allt från att skapa en resrutt genom Söder i 4 timmar till att åka upp till ett slott med internationella gäster och berätta om Sverige och dess historia till att åka båt runt Stockholm och berätta om stadens historia.   

Exempel:

Den lilla gruppen på bild kom upp till Stockholm från Sörmland över dagen. Sällskapet fick en upptäcktsfärd genom Söders mer ovanliga platser i 5 timmar med en minibuss. Först inledde vi dagen med frukost på ett söderfik och jag ordnade med lunch på van der Nootska palatset. 

 

Hör av er. Allt är möjligt!

IMG_4866.JPG

Er Personal Guide  ...

Ett fenomen som är trevligt är att boka sin personliga guide. Dte kan handla om en person eller 2 eller en lite större grupp. Allt från en timme till en hel dag eller en helg. Jag lägger tillsammans upp ett program och det funkar lika bra i Stockholm som Göteborg eller i Paris, London, New York och Berlin.

blecktornskällaren.JPG

En kväll på ...

Ett lyckat koncept är helhetspaketen "En kväll på Södermalm" eller "En kväll i Gamla Stan". Kontakta Peter för mer info. Läs mer här ... 

IMG_8306.JPG

Tidigare Projekt & Kundcase ...

Exempel på vad jag gjort genom åren. Läs mer här ...

bottom of page