top of page

Några återspeglingar under tidigt 2024

Säsongen är som ni alla vet igång och jag har haft några "öppna turer" och föreläsningar under januari och det fortsätta hela året. Här är några händelser under januari och början av februari. Alla turer och föreläsningar kan bokas när som helst under året av företag, föreningar och privata grupper. Och, missa inte att säkra biljetterna till årets helt nya turer som "I Swedenborgs fotspår" och "Ett stycke Kungsholmen" (premiär 17/3) och "Fyra förlorade Söderkvarter" (premiär 30/3).


Ett härligt gäng som gick "Det Holländska Söder" 20 januari
Handelsbankens Vänner hade bokat in "Det Holländska Söder" 24 januari.
Den 25 janauari förläset jag om "Stockholms Personligheter" för det här härliga gänget från "SPF Seniorerna Maria Högalid" i det Hartwickska huset på Söder.
Det här glada gänget gick "Mariabergets historia"!
Avslut framför "Kvarnen" på årets första "I Ölens kvarter" - som det kommer fler av under året!
Den 4 februari gick det här gänget "Kring Katarina kyrka".
Den 6:e februari gjorde jag ett besök i Blekinge på Jämshögs Folkhögskola och föreläste om "Bellman & Staden" - alltid underbar respons i Jämshög som jag besökt förut.
Ett glatt gäng som gick "Fjällgatan och Stigberget" en snöig vacker januaridag, den 21:a ...

Nedan några blandade bilder från "Holländska turen" (jag kommer snart med fotografens namn) och min snöiga resa från Jämshög ;-) Det finns flera nya vandringar inlagda i mitt "kalendarium" och som alltid kan man gruppboka hela året om!
Inne i Louis de Geers palats - sedan 1963 den Nederländska ambassaden.

Foto: Ambassadör Bengt van Loodrecht (det är fotografen som önskar att gatuguiden ska se lite bister ut - inte gatuguiden

På väg ner till Blekinge var det rena vårvädret med torr asfalt men det kom typ 20 cm snö på natten och ...
... resan hem blev lite av ett äventyr med lastbilar som fastnat och ett irrande i Smålands djupa skogar ... men jag kom hem ... så ni kan boka mig fortfarande :-)
60 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page