top of page
piltillbaka.JPG

Skräddarsy er vandring

IMG_0336.JPG

Med 20 års erfarenhet som gatuguide i Stockholm kan jag på kort varsel sätta ihop en skräddarsydd tur för stora som små sällskap.

Det kan handla om att gå i era egna kvarter, där ni har er bostadsrättsförenings kvarter, eller där ert företag ligger eller där mormor växte upp eller om ni väljer att gå från ett A till plats B så som ni själva önskar.

Kontakta mig för konsultering och upplägg för specialkomponerade turer. Tillsammans diskuterar vi ihop ett lämpligt program och en passande rutt för just er.

Några exempel:

Jag gick en skräddarsydd vandring med en internationell grupp från Bindomatic AB på engelska. Först en morgonvandring i Gamla stan med frukost & berättelser & en kvällsvandring samma dag på Södermalm med avslut på Pelikan.

Jag gick en skräddarsydd halvdagsvandring med Specialpedagogiska skolmyndigheten. Turen inleddes i Gamla stan med frukost och därefter en guidad tur fram till lunch. Lunchen intogs på rest. Victoria i Kungsträdgården och därefter fortsatte guidningen till Sturekatten på Östermalm där vi avslutade med kaffe och bakelse.

bottom of page