piltillbaka.JPG

Skräddarsydd Vandring

IMG_0336.JPG

Med mina 20 års erfarenhet som gatuguide i Stockholm kan jag på kort varsel sätta ihop en skräddarsydd tur för stora som små sällskap.

Det kan handla om att gå i era egna kvarter, där ni har er bostadsrättsförenings kvarter eller där företaget ligger eller där mormor växte upp eller att gå från plats A till plats B så som ni önskar.

Kontakta mig för konsultering och upplägg för specialkomponerade turer. Tillsammans diskuterar vi ihop ett lämpligt program och en passande rutt för just er. Det går även att skräddarsy en föreläsning.

Några exempel:

Jag gick en skräddarsydd vandring med en internationell grupp från Bindomatic AB på engelska. Först en morgonvandring i Gamla stan med frukost & berättelser & en kvällsvandring samma dag på Södermalm med avslut på Pelikan.

Jag gick en skräddarsydd halvdagsvandring med Specialpedagogiska skolmyndigheten. Turen inleddes i Gamla stan med frukost och därefter en guidad tur fram till lunch. Lunchen intogs på rest. Victoria i Kungsträdgården och därefter fortsatte guidningen till Sturekatten på Östermalm där vi avslutade med kaffe och bakelse.