top of page
IMG_0336.JPG
tillbakapil.png

Skräddarsydda turer

Peter Frisk Gatuguide Boka nu.jpg

Det går alldeles utmärkt att sy ihop olika turer eller starta var ni önskar och sluta var ni önskar. Kontakta Peter om ni har idéer om olika varianter.

Med 25 års erfarenhet som gatuguide i Stockholm kan Peter på kort varsel sätta ihop en skräddarsydd tur för stora som små sällskap.

Det kan handla om att gå i era egna kvarter, där ni har er bostadsrättsförenings kvarter, eller där ert företag ligger eller där mormor växte upp eller om ni väljer att gå från ett A till plats B så som ni själva önskar.

Kontakta Peter för konsultering och upplägg för specialkomponerade turer. Tillsammans diskuterar vi ihop ett lämpligt program och en passande rutt för just er.

Några exempel:

Peter gick en skräddarsydd vandring med en internationell grupp från Bindomatic AB på engelska. Först en morgonvandring i Gamla stan med frukost & berättelser & en kvällsvandring samma dag på Södermalm med avslut på Pelikan.

Peter gick en skräddarsydd halvdagsvandring med Specialpedagogiska skolmyndigheten. Turen inleddes i Gamla stan med frukost och därefter en guidad tur fram till lunch. Lunchen intogs på rest. Victoria i Kungsträdgården och därefter fortsatte guidningen till Sturekatten på Östermalm där vi avslutade med kaffe och bakelse.

Hitta inspiration med Peter

 

Peter har arrangerat stadsvandringar åt företag, myndigheter, kommuner, skolor, föreningar och privata grupper sedan 1998.

Boka Peter till:

  • Kundevent

  • Konferenser

  • Kickoffer

  • Föreningskvällar

  • Planeringsdagar

  • Kompisträffar

Peters motto är att det ska vara kul att leva. Vilket många upplevt under Peters stadsvandringar.

Kontakta Peter för info och prisförfrågan

bottom of page