fre 16 apr. | Nackas Hörna

I Ölens kvarter – en gatuvandring på Söder

En ölhistorisk vandring på Söder
Registrering är stängd
I Ölens kvarter – en gatuvandring på Söder

Tid och plats

16 apr. 17:30 – 20:30
Nackas Hörna, Katarina Bangata 38, 116 39 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

Häng med på en underhållande och spännande ölvandring på Södermalm med den välkände Söderguiden Peter Frisk. Den populära turen ”I Ölens kvarter” är en rafflande och fascinerande vandring i ölens historiska kvarter.

Sedan 1600-talet har Södermalm varit centrum för öltillverkningen i Sverige. Peter berättar på sitt medryckande sätt om alla bryggerier som tidigare låg i närheten av Götgatan. Ni får spännande berättelser om öltillverkningen, om ölhallarna, bl a. Pelikan och Kvarnen, om ölcaféer och om de fascinerande människorna som bryggt och druckit ölen. Kort sagt om Söders långa öltradition från 1600-talet fram till idag (Eventuella dryckestopp ingår ej i priset).

Vandringen avslutas utanför en av de anrika ölhallarna, Kvarnen, där den som vill kan gå in och svänga en bägare eller två.

SAMLING: Nackas Hörna, Katarina Bangata 38, 116 39 Stockholm / TID: ca 2,5 timme.

BILJETT: Pris: 300 kr ink moms 25 %.

'

FÖRKÖP:  Görs med kort eller Swish (se längst ner).

OBS - VIKTIGT VID KÖP MED SWISH:

Platsen är inte bokad förrän betalning gjorts. När ni gjort er bokning nedan med Swish så Swisha direkt summan som gäller till 123 621 97 78. Skriv i meddelanderaden "ölens", antal biljetter, turens datum och er e-postadress. Om inte förbetalningen kommer in finns risken att ni förlora er bokning då de första 7 betalda biljetterna gäller till varje evenemang. Efter betlning med Swish skickas kvitto manuellt av mig till er och ni får även en biljett som det står "betald" på.

Biljetter
Pris
Antal
Totalt
 • I Ölens kvarter
  300 kr
  Moms inkluderad
  300 kr
  Moms inkluderad
  0
  0 kr
Totalt0 kr

Dela detta evenemang