top of page

fre 27 maj

|

Mariatorget 3, mitt för Hotell Rival

I Konstens kvarter – en tur på Söder

En bländande vandring om konst och litteratur på Söder

Registrering är stängd
Se andra evenemang
I Konstens kvarter – en tur på Söder
I Konstens kvarter – en tur på Söder

Tid och plats

27 maj 2022 17:30 – 19:00

Mariatorget 3, mitt för Hotell Rival, Mariatorget 3, 118 48 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

Häng med på en alldeles unik och spännande stads- och kulturvandring med gatuguiden Peter Frisk i Söders charmiga konst- och författarkvarter. Upptäck Mariabergets historiska 1700-talsbebyggelse med fantastisk utsikt över den lika fantastiska staden som lockat konstnärer. Ett stort antal konstnärer höll till på Mariaberget kring sekelskifet 1900 och berget kallades för Stockholms Montmartre.

Under vandringen passerar vi charmiga Hornsgatspuckeln med spännande konstgallerier som är väl värda ett besök. Med hjälp av Peters förmåga att måla upp och beskriva både personer, platser och händelser får vi stifta närmare bekantskap med konstverk, konstnärer och författare som verkat på denne speciella del av Söder under århundranden.

SAMLING: Mariatorget 3, mitt för Hotell Rival, 118 30 Stockholm.

TID: ca 1,5 timme.

BILJETT: Pris: 200 kr ink moms 25 %. 

FÖRKÖP:  Förköp görs enklast här på sidan med kort. Det går också att förköpa manuellt med Swish. I sista hand på plats med Swish. Plats kan dock inte garanteras vid köp på plats samma dag som arrangemanget. 

Vid köp med Swish: Skriv i meddelanderaden följande: "konstenskvarter", antal biljetter & turens datum och er e-postadress. Swisha till 1236219778. Biljetter & kvitto skickas därefter manuellt av mig till er i pdf inom 24 h. Förköp med Swish fungerar inte samma dag som vandringen arrangeras.

Biljetter

  • I Konstens kvarter

    En bländande vandring om konst och litteratur på Söder med gatuguiden Peter Frisk. Turen tar ca 1,5 timme.

    200,00 kr
    Skatt: Moms inkluderad
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page