top of page

sön 23 jan.

|

Vid Maria Magdalena Kyrkas entré

I Bellmans fotspår

Häng med i Bellmans Stockholm

Registrering är stängd
Se andra evenemang
I Bellmans fotspår

Tid och plats

23 jan. 2022 13:00 – 14:30 CET

Vid Maria Magdalena Kyrkas entré, Bellmansgatan 13, 118 47 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

Alla har väl hört en Bellamanhistoria? Men vem var han egentligen, den där Bellman? Var bodde han? Arbetade han? Och var låg krogarna han besjöng och drack på?

Svaren får du på stadsvandringen ” I Bellmans fotspår” där gatuguiden Peter Frisk tar dig med på en spännande historisk resa genom Carl Michael Bellmans färgstarka Stockholm.

Peter berättar på sitt entusiastiska och medryckande sätt om Bellmans uppväxt vid Maria Magdalena kyrka och tar oss med på en vandring genom Gamla stans gränder där Bellman och hans kumpaner svingade en och annan bägare. Du får med andra ord även stifta bekantskap med bland annat Ulla Winbladh, Mollberg, Fredman och gänget. Och givetvis krogar och 1700-talets Stockholm med gränder och prång.

Efter den här vandring kommer du garanterat ha kunskaper om Bellman och hans tid.

SAMLING: Vid Maria Magdalena Kyrkas entré., Bellmansgatan 13, 118 47 Stockholm

TID: ca 1,5 timme.

BILJETT: Pris: 200 kr ink moms 25 %.

FÖRKÖP KORT:  Förköp görs enklast här på sidan med kort. Det går att förköpa manuellt med Swish. I sista hand på plats med Swish.

Vid köp med Swish: Skriv i meddelanderaden följande: "bellman", antal biljetter & turens datum och er e-postadress. Swisha till 123 621 97 78 Biljetter & kvitto skickas därefter manuellt av mig till er i pdf inom 24 h. Förköp med Swish fungerar inte samma dag som vandringen arrangeras.

PRESENTKORT Det går att köpa presentkort som är en riktigt kul present och som gäller på valfri vandring. Gör likadant som ovan men skriv "presentkort" i meddelanderaden, antal, er e-post - pris för ett presentkort är 200 kr per styck.

För grupp och företagsbokningar, föreläsningar, konsttips, mindre event och annat roligt, kontakta mig för offert. 070-638 99 55

För mer information och bokning av större grupper: www.peterfrisk.se

FACEBOOK: https://www.facebook.com/peterfriskproduktion

Biljetter

Pris

Antal

Totalt

 • I Bellmans fotspår

  200,00 kr

  Moms inkluderad

  Häng med i Bellmans Stockholm med gatuguiden Peter Frisk. Turen tar 1,5 timme.

  200,00 kr

  Moms inkluderad

  0

  0,00 kr

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page