top of page

mån 27 dec.

|

Utanför rest. Blå dörren

Hornsgatans Historia

En historisk mäktig tur på en spikrak Södergata

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Hornsgatans Historia
Hornsgatans Historia

Tid och plats

27 dec. 2021 12:00 – 13:30

Utanför rest. Blå dörren, Södermalmstorg 6, 118 46 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

Häng med på en underhållande vandring på Hornsgatan med den välkände Söderguiden Peter Frisk. Turen ”Hornsgatans Historia" är en intressant och fantastiskt resa på en i många stycken tuff, rå och brutal gata men med en stor dos charm.

Här finns historiska och vackra byggnader som rymmer fascinerande historier som Peter på sitt medryckande sätt kan berätta. Om Hornsgatspuckeln, Maria Magdalena kyrka, Bellman, Mariatorget, Swedenborg m.m. Turen startar vid Södermalmstorg och avslutas vid Rosenlundsgatan.

SAMLING: Utanför rest. Blå dörren, Södermalmstorg 6, 116 45 Stockholm

TID: ca 1,5 timme.

BILJETT: Pris: 200 kr ink moms 25 %.

'

FÖRKÖP:  Förköp görs enklast här på sidan med kort. Det går också att förköpa manuellt med Swish. I sista hand på plats med Swish. Plats kan dock inte garanteras vid köp på plats samma dag som arrangemanget.

'

Vid köp med Swish: Skriv i meddelanderaden följande: "hornsgatan", antal biljetter & turens datum och er e-postadress. Swisha till 123 621 97 78. Biljetter & kvitto skickas därefter manuellt av mig till er i pdf inom 24 h. Förköp med Swish fungerar inte samma dag som vandringen arrangeras.

PRESENTKORT Det går att köpa presentkort som är en riktigt kul present och som gäller på valfri vandring. Gör likadant som ovan men skriv "presentkort" i meddelanderaden, antal, er e-post - pris för ett presentkort är 200 kr per styck.

För grupp och företagsbokningar, föreläsningar, konsttips, mindre event och annat roligt, kontakta mig för offert. 070-638 99 55För mer information och bokning av större grupper: www.peterfrisk.se

Biljetter

  • Hornsgatans historia

    En historisk mäktig tur på en spikrak Södergata med gatuguiden Peter Frisk. Turen tar 1,5 timme.

    200,00 kr
    Skatt: Moms inkluderad
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page