ons 30 juni | Vid Birger Jarls staty

Historiska Vingslag

Från Riddarholmen till Storkyrkan i Gamla stan
Registrering är stängd
Historiska Vingslag

Tid och plats

30 juni 11:00 – 12:30
Vid Birger Jarls staty, Birger Jarls Torg, 111 28 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

Häng med på en underhållande historisk vandring med den välkände Stockholmsguiden Peter Frisk. Turen ”Historiska Vingslag” tar er runt på Riddarholmen som är en mycket intressant holme fylld av historia och turen är en resa genom Stockholms mer än 750-åriga historia.

Peter berättar bl.a om alla 1600-palats på Riddarholmen, Riddarholmskyrkan, Riddarhuset, Gamla stans utveckling, Oxenstiernas palats, Rynningska palatset, Fersenska mordet och mycket mer Stockholms mer.

Välkomna!

/ Peter

SAMLING: Vid Birger Jarls staty,, Birger Jarls torg, 111 28 Stockholm

TID: ca 1,5 timme.

BILJETT: Pris: 200 kr ink moms 25 %. 

FÖRKÖP:  Förköp görs enklast här på sidan med kort. Det går också att förköpa manuellt med Swish. I sista hand på plats med Swish. Plats kan dock inte garanteras vid köp på plats samma dag som arrangemanget. 

Vid köp med Swish: Skriv i meddelanderaden följande: "historiskavingslag", antal biljetter & turens datum och er e-postadress. Swisha till 1236219778. Biljetter & kvitto skickas därefter manuellt av mig till er i pdf inom 24 h. Förköp med Swish fungerar inte samma dag som vandringen arrangeras.

PRESENTKORT Det går att köpa presentkort som är en riktigt kul present och som gäller på valfri vandring. Gör likadant som ovan men skriv "presentkort" i meddelanderaden, antal, er e-post - pris för ett presentkort är 200 kr per styck.

Grupp och företagsbokningar, föreläsningar, konsttips, mindre event och annat roligt, kontakta mig för offert. 070-638 99 55

Biljetter
Pris
Antal
Totalt
 • Historiska Vingslag
  200 kr
  Moms inkluderad
  200 kr
  Moms inkluderad
  0
  0 kr
Totalt0 kr

Dela detta evenemang