top of page

lör 05 feb.

|

Vid Per Anders Fogelströms terass

Fjällgatan & Stigberget - en stadsvandring

Stans bästa utsikt!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Fjällgatan & Stigberget - en stadsvandring
Fjällgatan & Stigberget - en stadsvandring

Tid och plats

05 feb. 2022 11:00 – 12:30

Vid Per Anders Fogelströms terass, Fjällgatan 30, 116 28 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

Häng med Söderguiden Peter Frisk på en historisk vandring kring Fjällgatan med sin underbara utsikt över Stockholms inlopp. Peter berättar om känt och okänt folk som levt och verkat kring och på Stigberget.

Fjällgatan är ett unikum med sina äldre fasader ut mot Saltsjön. Vi passerar bl.a. Anna Lindhagens täppa, Fogelströms hem, Navigationsskolan, Blockmakarens hus, Borgarrummets byggnad och mycket mera. En garanterad överdos av söderromantik utlovas.

SAMLING: Fjällgatan 30, 413 17 Stockholm. Vid Per Anders Fogelströms terass.

FÖRKÖP:  Förköp görs enklast här på sidan med kort. Det går också att förköpa manuellt med Swish. I sista hand på plats med Swish. Plats kan dock inte garanteras vid köp på plats samma dag som arrangemanget.

VID KÖP MED SWISH: Skriv i meddelanderaden följande: "fjällgatan", antal biljetter & turens datum och er e-postadress. Swisha till 123 621 97 78. Biljetter & kvitto skickas därefter manuellt av mig till er i pdf inom 24 h. Förköp med Swish fungerar inte samma dag som vandringen arrangeras.

För grupp och företagsbokningar, föreläsningar, konsttips, mindre event och annat roligt, kontakta mig för offert. 070-638 99 55För mer information och bokning av större grupper: www.peterfrisk.se

Biljetter

  • Fjällgatan & Stigberget

    En vandring på Stigberget med Peter Frisk.

    200,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page