top of page

mån 19 apr.

|

Vi möts i korsningen Strömgatan

Drottninggatans historia

Upptäck stadens pulsåder!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Drottninggatans historia
Drottninggatans historia

Tid och plats

19 apr. 2021 11:00 – 12:30

Vi möts i korsningen Strömgatan, Drottninggatan 1, 111 51 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

Häng med på en underhållande vandring med den välkände Stockholmsguiden Peter Frisk. Turen ”Drottninggatans historia” tar er fram på en intressant och myllrande Stockholmsgata fylld av historia. Vi börjar nere vid Riksdagshuset och tar oss norrut med avslut vid Centralbadet.

SAMLING: Vi möts i korsningen Strömgatan, Drottninggatan 1, 111 51 Stockholm

TID: ca 1,5 timme.

BILJETT: Pris: 200 kr ink moms 25 %.

FÖRKÖP:  Förköp görs enklast här på sidan med kort. Det går också att förköpa manuellt med Swish. I sista hand på plats med Swish. Plats kan dock inte garanteras vid köp på plats samma dag som arrangemanget.

Vid köp med Swish: Skriv i meddelanderaden följande: "drottninggatan", antal biljetter & turens datum och er e-postadress. Swisha till 1236219778. Biljetter & kvitto skickas därefter manuellt av mig till er i pdf inom 24 h. Förköp med Swish fungerar inte samma dag som vandringen arrangeras.

PRESENTKORT Det går att köpa presentkort som är en riktigt kul present och som gäller på valfri vandring. Gör likadant som ovan men skriv "presentkort" i meddelanderaden, antal, er e-post - pris för ett presentkort är 200 kr per styck.

För grupp och företagsbokningar, föreläsningar, konsttips, mindre event och annat roligt, kontakta mig för offert. 070-638 99 55För mer information och bokning av större grupper: www.peterfrisk.se

FACEBOOK: https://www.facebook.com/peterfriskproduktion

Biljetter

  • Drottninggatans historia

    Upptäck stadens pulsåder med gatuguiden Peter Frisk. Turen tar 1,5 timme.

    200,00 kr
    Skatt: Moms inkluderad
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page