top of page

#1 "Allt eller ingenting" av Peter Frisk

Uppdaterat: 8 sep. 2022

Text och musik © Peter Frisk Följ gärna min Youtubekanal o prenumerera. Stöd genom Patreon:


"Allt eller ingenting" skrevs 1997 och spelades in 1999 hos i Ove Engströms Studio i Hässelby. Låten speglar mitt 90-tal och alla timmar jag hängde över en kaffe i Gamla stan med näsan i nån historisk bok. Det här var tidigt 90-tal, innan den riktigt stora turistinvasionen satte in. Det var en tid då man på hösten kunde sitta med en bok och en kaffe och en cigg och låta timmarna gå och ingen brydde sig nämnvärt var allt var på väg eller att man tog plats.


En fin tid och jag hade faktiskt ett hål i min sko ...


I augusti 2022 tog jag fram undanstoppade inspelningar som legat gömda i min byrålåda. De är från åren 1998-2002 och de kommer att läggas ut här pö om pö. Åren kring sekelskiftet var en musikaliskt kreativ tid. Sen la jag av och la i princip gitarren på hyllan och skrev väldigt lite fram till 2016 då pennan vakna igen och gitarren kom fram. / Peter


10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page