top of page

#7 Maud av Peter Frisk

Text och musik © Peter Frisk Följ gärna min Youtubekanal o prenumerera & stöd gärna genom Patreon

"Maud"" skrevs förmodligen 1998 och spelades in hos min mycket gode vän Janne Olofsman i Vallentuna år 2000. Janne lämna oss 2012 i den där jävla cancern och var en riktig fena på att skriva egna låtar. Gå gärna in på hans hemsida där ni finner Jannes låtar: http://www.olofsman.com/ Lyssnar man på hans låtar så lever Janne lite till ... en av många som lämna för tidigt.


"Maud" handlar om tiden i slutet av 1980-talet. Allt är ju preskriberat och det var helt enkelt en snurrig tid som dock, det ska sägas, gav stoff till konstnärlig framställning. Det var en jobbig tid, men jag vill definitivt inte ha den tiden ogjord. Det blev ju en låt av det hela ;-)


---------------------------------------------------------------------

I augusti 2022 tog jag fram undanstoppade inspelningar som legat gömda i min byrålåda. De är från åren 1998-2002 och de kommer att läggas ut här pö om pö. Åren kring sekelskiftet var en musikaliskt kreativ tid. Sen la jag av och la i princip gitarren på hyllan och skrev väldigt lite fram till 2016 då pennan vakna igen och gitarren kom fram. / Peter

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page