top of page

#5 "I ett ensam land" av Peter Frisk

Text och musik © Peter Frisk Följ gärna min Youtubekanal o prenumerera & stöd gärna genom Patreon

"I ett ensamt land" skrevs förmodligen 1996/97 nått. Den spelades in 8/3 2002 i Ove Engströms Studio i Hässelby.


"I ett ensamt land" är troligen den låt jag skrev först i mitt textskrivande liv. Har lite dålig koll på de där åren på 90-talet. Jag är i alla fall hyfsat säker på den är den första låten (jag försökte några år att skriva dikter vilket är en bra träning faktiskt). Låten har nog sina sidor och fel och brister. Den har hur som helst gått hem när jag dragit den live.


Tilläggas bör att jag är en senfärdig individ och att jag har tidsförskjutningar på 10-15 år eller mer innan nått händer. Jag börja inte lira gitarr förrän jag var 25. Vilket har varit ett aber för mig när jag kuskat runt med folk som kan det där, att klinka på en gura. Men man gör så gott man kan :-) Bättre sent än aldrig och sen är det en sak som gäller - Do It. Bara gör.


---------------------------------------------------------------------

I augusti 2022 tog jag fram undanstoppade inspelningar som legat gömda i min byrålåda. De är från åren 1998-2002 och de kommer att läggas ut här pö om pö. Åren kring sekelskiftet var en musikaliskt kreativ tid. Sen la jag av och la i princip gitarren på hyllan och skrev väldigt lite fram till 2016 då pennan vakna igen och gitarren kom fram. / Peter

5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page