top of page

#4 "Hon drömde sig bort" av Peter Frisk

Text och musik © Peter Frisk Följ gärna min Youtubekanal o prenumerera & stöd gärna genom Patreon

"Hon drömde sig bort" skrevs förmodligen 2001/02 nånting. Den spelades hur som helst in 8/9 2002 i Ove Engströms Studio i Hässelby.


"Hon drömde sig bort" finns på några hemmagjorda CD:s jag sålde vid tiden. Men de flesta har inte hört låten då jag aldrig spelat den live. Så här 20 år efter tycker jag att det är en stark om så mörk låt. Jag läste, jag tror det var DN, där det var ett reportage om knarket i City och det var en bild som etsa sig fast. En kvinna rullades iväg och hon var helt täckt och det enda som stack fram var hennes fot där det satt en lapp runt hennes tå. Den bilden och lappen med numret triggade igång den här texten.


Jag vet inte vem hon var, hon med lappen, men jag är säker på att hon inte ville att livet blev som det blev för henne ...

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page