top of page

#10 På en bar i Köpenhamn av Peter Frisk

Text och musik © Peter Frisk Följ gärna min Youtubekanal o prenumerera & stöd gärna genom Patreon

"På en bar i Köpenhamn" skrevs 2000 och spelades in i mars 2002 i Ove Engströms Studio i Hässelby.


"På en bar i Köpenhamn" har en rätt rolig o fräck bakgrund som jag kommer dra nästa gång den spelas live ;-) Den handlar om att även de utslagna kan bli kära och dansa hem en kort stund i natten och känna sig sväva på moln ...

---------------------------------------------------------------------

I augusti 2022 tog jag fram undanstoppade inspelningar som legat gömda i min byrålåda. De är från åren 1998-2002 och de kommer att läggas ut här pö om pö. Åren kring sekelskiftet var en musikaliskt kreativ tid. Sen la jag av och la i princip gitarren på hyllan och skrev väldigt lite fram till 2016 då pennan vakna igen och gitarren kom fram.

/ Peter

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla