Skräddarsy din dag:

Varför inte prova en helkväll i Stockholm i historiens tecken? Stadsvandring och middag i charmant klassisk historisk miljö på någon stockholmsrestaurang. Under kvällen är Peter Frisk er ciceron & värd genom historiens labyrinter. Till maten trakteras ni med berättelser och anekdoter och i passande fall några visor av Bellman m.fl.

Peter Frisk sörjer för bokning av passande restaurang i önskad prisklass. Mat och dryck beställs separat av kund utan påslag och Peter Frisk Produktion tar ett fast pris per grupp för stadsvandring, berättelser och anekdoter, bokning, visor och ciceronskap av kvällen.

Frukostvandring:

En mycket uppskattad aktivitet har varit frukostvandringar. Varför inte börja dagen med en härlig morgonvandring. Kan även arrangeras med frukost. Kontakta Peter för mer info per mejl eller tel.

IMG_8306_edited.jpg

Exempel på vad Peter gjort genom åren.

Projekt & kundcase

IMG_8545.JPG

Söders mest centrala Konsthall!

Södermalms Konsthall

IMG_1797.jpg

Favoritstadsdelen är Söder men det betyder inte att det inte finns kärlek till alla andra stadsdelar i Stockholm. Peter har koll på Södermalm och kan sy ihop lämpliga arrangemang  med restauranger, pubar och barer.

Söderexperten

Museibesök, konstgalleribesök, slottsbesök, shopping, rätt restaurang, operabesök, sportevenemang, Skärgården, slott i Mälardalen och föreläsningar - kontakta Peter Frisk för mer information.

Mindre Event 

IMG_7204.JPG

Skapar helhetspaket och skräddarsyr upplevelser för företag & privatpersoner i Stockholm.

Skräddarsyr er dag

blecktornskällaren.JPG

Ett lyckat koncept är helhetspaketen "En kväll på Södermalm" eller "En kväll i Gamla Stan". Kontakta Peter för mer info. 

En kväll på ...

Boka er personliga guide & berättare.

Personal Guide

fotoPehrAhlander.jpg

Jag är starkt engagerad i staden och dess historia, nutid och framtid. Vad jag tycker och tänker om olika frågor ang staden föreläser jag om och berättar jag om på mina gatuvandringar. Här finns lite stoff om vad jag gjort under åren.

Stadskamp - i protest

© 2018 Peter Frisk.