Förköp

kalender.jpg

Köpa biljett till en "öppen tur" ...

Det finns olika sätt att köpa biljetter till de "öppna turerna" som finns i mitt kalendarium. Köp på plats utan att förboka eller förköp genom Swish.

Jag har två prisklasser på mina turerna. Några kostar 150 kr (ca 1-1,20 h i tid) och några 200 kr (ca 1,5-2 h i tid). I kalendariet finner ni alla vandringsdatum. Där ser ni vilket pris som gäller för just den vandringen och hur ni går tillväga för att beställa en biljett.

Känns det krångligt kan ni alltid köpa på plats. Jag har ännu inget digitalt biljettsystem men jobbar just nu på att skapa ett fiffigt sådant. Önskar ni boka en gruppvandring för företaget, föreningen eller kompisgänget. Kontakta mig för offert. 

Presentkort

presentkort.JPG

Den perfekta presenten - en stadsvandring i Stockholm ...

Ett presentkort, till dig själv eller en vän, är ett bra kulturstöd och en kul upplevelse att se fram emot. Presentkortet/förköpet uppvisas på valfri öppen vandring och gäller 2021 ut.

Presentkort köps enkelt genom att Swisha 070-638 99 55. Skriv "Presentkort" i meddelanderaden, antal och er e-postadress. Presentkort skickas till din mejl som pdf inom 24 h. Skriv ut och gå valfri vandring som finns i kalendariet.

Pris per st: 200kr ink moms. (f.o.m 26/5 2020)

Gäller alla "öppna vandringar" som finns i kalendariet.

Presentkorten har ett fast pris på 200 kr och gäller alla öppna vandringar.

Om det uppstår några problem eller om ni har några frågor, ring eller mejla:

© 2018 Peter Frisk.