För närvarande finns några olika sätt att köpa biljetter till de "öppna turerna" som finns i mitt kalendarium. Det behövs ingen förbokning (såvida ni inte är en störer grupp). Det går att köpa på plats. Vill man så kan man förköpa med Swish - biljett (specifik vandring) eller presentkort (som gäller valfri vandring).

Presentkorten har ett fast pris på 200 kr och gäller alla öppna vandringar. Vad gäller biljetter till vandringarna finns två prisklasser. Några kostar 150 kr och några 200 kr. I kalendariet och för varje vandringsdatum ser ni vilket pris som gäller och hur ni går tillväga. Där finns en liten kod för varje vandring.

Känns det krångligt köper ni direkt på plats. Jag har ännu inget digitalt biljettsystem men jobbar just nu på att skapa ett fiffigt sådant.

Presentkort / Förköp, Biljetter

Ett köp av ett presentkort, till dig själv eller andra, är ett bra kulturstöd och en upplevelse att se fram emot. Presentkortet/förköpet uppvisas på valfri öppen vandring och har ingen tidsbegrändning.  Skriv "Presentkort" i meddelanderaden samt er e-postadress och Swisha till 0706389955. Presentkort skickas till din mejl som pdf. Skriv ut och gå när du har möjlighet.

Pris per st. är 200kr ink moms. (f.o.m 26/5 2020)

Gäller alla "öppna vandringar" som finns i kalendariet.

Presentkort

Om ni vill förköpa biljetter till en specifik vandring genom Swish så gå in på "kalendariet". Hitta önskad vandring där ni finner pris och vad ni ska skriva i meddelanderaden när ni Swishar, kod och datum för turen ifråga och er e-post. Ni får era biljetter och kvitto som pdf inom 24 h.

Biljetter / Förköp

Om det uppstår några problem eller om ni har några frågor, ring eller mejla:

 

© 2018 Peter Frisk.