piltillbaka.JPG

Kalendarium & biljetter / Göteborg

 

På grund av mitt virriga privatliv med barn i Göteborg har jag under många år delat min tid mellan Stockholm och Göteborg.  Jag har noterat att en del tycker det är märkligt att jag arrangerar vandringar i båda städerna. Ja, det är märkligt, men det ger det hela en bredare, kan vi säga, touch :-)

Inom kort kommer jag lägga upp årets göteborgsturer här. Fram tills dess kan man boka gruppbokningar upp till 7 deltagare. Följande vandringar finns att boka:

En promenad i Majorna.

På cykel i Majorna.

Kungsladugård - en pärla

Fûrstenberg till Fürstenberg

Arrangemang här i kalendariet är "öppna turer" som vem som helst kan delta i. För varje vandring finns all information som behövs om vandringen. Var vi träffas, tidpunkt, datum & pris. Biljetter kan köpas med kort eller Swish - ni klickar på "Registrera nu" på vald vandring. Där kan ni välja kortbetalning eller manuell betalning (genom Swish).

Det går att köpa biljett på plats samma dag men jag kan inte garantera plats nu när gränsen är 8 st per grupp. För att vara helt säker på plats råder jag att förköpa era biljetter. Vi hoppas alla att det snart ändras så vi kan vara fler.