Frisk spelar Frisk / Frisk spelar sina Svenska Favoriter

Efter två succéartade fullsatta kvällar i november 2021 kör vi nu två vårspelningar. Häng med på en kväll med musik och berättelser på Café Fru Bellman.

"Frisk spelar Frisk" är en lugn och soft afton med tända ljus i charmant miljö och Peter med sin gitarr. Egna låtar uppblandat med berättelser om livet, historia, tiden och allt möjligt ... Fru Bellman står för maten.

Frisk spelar Frisk

Tisdagen den 22/3 kl 19:00,
Bokning här på länk: https://www.peterfrisk.se/events/frisk-spelar-frisk-8

Frisk spelar sina Svenska Favoriter

Måndagen den 4/4 kl 19:00,

spelar Frisk sina Svenska Favoriter, bokning här på länk: https://www.peterfrisk.se/.../frisk-spelar-sina-svenska...

 

Pris per person 395 kr:
I biljettpriset ingår en härligt god soppa, "Rhapsody in Red" - Rödbetssoppa med pepparrotstopping, bröd o sallad, konsert och berättelser av hög klass. Det går under kvällen att köpa vin och öl hos Fru Bellman.

Fru Bellman tar 50 personer och vi håller oss till 30 biljetter per föreställning för att alla ska få en bra plats och höra bra.

Hälsar Peter Frisk www.peterfrisk.se & Fru Bellman www.frubellman.se

frisk spelar frisk1.JPG

Lite om min musik:

 

Under många år har jag skrivit egna låtar som jag mest lagt i byrålådan.

 

I november 2021 drog jag fram gitarren & hade två utsålda konserter på det underbara charmerande fiket Fru Bellman på Söder. Mitt låtskrivande inleddes på 1990-talet och kring sekelskiftet år 2000 spelade jag på en hel del ställen runtom i landet.

Därefter hängde jag gitarren på väggen och sluta spela. Under senare år har jag hittat tillbaka till musiken & skrivit en hel del nya låtar. Många av de nya låtarna spelade jag i november på Fru Bellman för första gången officiellt. 

En av de nya var "Neonljusnattens stad" som jag skrev 2019. En gammal låt som hängt med ett tag och som jag vet en hel del gillat genom åren är "Somliga säger".

Det finns nog en vilja någonstans att försöka tussa ihop ett band eller nått och få ner dom här låtarna på någon platta och gärna spela dom live med band. Tyvärr har min ekonomi genom åren, pga av diverse flyttar och skilsmässa, varit på botten, vilket mer tärt en närt på undertecknad. Den börjar nu sakta bli mycket bättre.

 

Jag söker musiker & jag söker sponsorer. Investerare. Ja, allt som kan vara till hjälp att få fram den där plattan i ljuset. Så vill man bidra med ett litet bidrag så kan man Swisha 123 621 97 78 och skriva "Musikbidrag" i meddelanderaden. Vill man stödja med större summor så kontakta mig först.

Ett annat stöd är att gå på min kommande konsert. (just nu planerar jag 2 till i januari 2022).

Det blir åter på det underbara lilla stället Fru Bellman på Bellmansgatan 26 på Söder. En soft afton med tända ljus, med mig & min gitarr, mina låtar uppblandat med berättelser om livet, historia, Söder & fru Bellman står för maten.