sön 24 jan. | Vid entrén till Maria Magdalena kyrka

Mariabergets Historia

SLUTSÅLD - ENDAST 7 BILJETTER PER TUR GÄLLER (8 st gäller för allmän sammankomst)
Registrering är stängd
Mariabergets Historia

Tid och plats

24 jan. 11:00 – 12:30
Vid entrén till Maria Magdalena kyrka, Bellmansgatan 13, 118 47 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

(klicka på "Läs mer" nedan för all info)

Häng med på en spännande och underhållande vandring med den välkände gatuguiden Peter Frisk som känner Södermalm lika bra som sig egen ficka.

På vandringen ”Mariabergets Historia" får du uppleva kultur och historia på hög nivå i dubbel bemärkelse när vi besöker de en gång hotade kulturkvarteren på Mariaberget.

Peter berättar på sitt engagerade och entusiastiska sätt om Mariabergets historia och dess många kulturhus ur olika epoker av bergets historia. På 1960-talet var det nära att hela berget utplånades av stockholmspolitiker och tjänstemän. Beslut om rivning var taget och experter och ansvariga var alla eniga: "Riv!"

Men berget räddades. På vandringen berättar Peter hur.

SAMLING: till höger om Maria Magdalena kyrkas entré. Adresse Bellmansgatan 13. Avslutas vid Ivar Los Park.

 

BILJETT: Köpes på plats. Pris: 200 kr. OBS - ingen registrering behövs - det är bara att dyka upp något innan utsatt tid. Det går bra att förköpa om man vill - se nedan. 

FÖRKÖP: Swisha 1236219778 / 200 kr per pers. Skriv i meddelanderaden följande: "mariaberget", antal biljetter & turens datum och er e-postadress. Biljetterna & kvitto skickas till er i pdf inom 24 h. Önskar ni köpa biljett samma dag som arrangemanget köp biljett direkt på plats.  

PRESENTKORT Det går också att köpa presentkort som är en riktigt kul present. Gör likadant som ovan men skriv "presentkort" i meddelanderaden samt antal och er e-post.

Dela detta evenemang