piltillbaka.JPG

Angående kommande vandringar och den rådande situationen.

Senaste uppdateringen gällande restriktioner är 600 personer för utomhusarrangemang utan sittplatser. Vilket gör att en stadsvandringsgrupp, som i de flesta fall sällan överskrider 30 personer, numer är mycket enkelt att arrangera och är det perfekt evenemanget, då vi håller oss utomhus.  

Lagstadgade restriktioner och förbud (gäller sedan 27 juli 2021)

Storlek på allmänna sammankomster och offentliga tillställningar

Hur många som kan delta i allmänna sammankomster och offentliga tillställningar beror på om sammankomster sker inomhus eller utomhus och om deltagarna har anvisade sittplatser:

  • Inomhusarrangemang utan sittplatser: 50 deltagare.

  • Inomhusarrangemang med sittplatser: 300 deltagare (sällskap ska kunna hålla avstånd om minst 1 meter i sidled. Varje sällskap får högst uppgå till åtta personer).

  •  Utomhusarrangemang utan sittplatser: 600 deltagare. (vilket gäller tex en stadsvandringar)

  •  Utomhusarrangemang med sittplatser: 3 000 deltagare.

  •  Motionslopp: 900 deltagare.

  • Begravningar får alltid ha 20 deltagare oavsett kvadratmeterberäkning. Om fler får delta beror på om begravningen hålls inomhus eller utomhus och om deltagarna har anvisade sittplatser. Till exempel får en begravning som hålls inomhus med anvisade sittplatser ha 300 deltagare. 

  • Privata tillställningar i hyrd lokal: 50 personer.

Det går fortfarande utmärkt att boka gruppbokning där ni väljer er egen vandring och tid eller så kan ni hänga med på mina öppna vandringar som finns i kalendariet. Under rådande omständigheter gäller förbokning på alla mina evenemang.

I kalendariet finner ni all info om varje vandring: var vi träffas, tidpunkt och datum. För köp av biljett trycker ni sedan på "Registrera nu" (eller scrollar längst ner) och gör er beställning med kort eller Swish. Om ni väljer Swish, viktigt, kom ihåg att biljetten inte är helt bokad förrän ni erlagt betalningen - min swish 123 621 97 78.