piltillbaka.JPG

Angående kommande vandringar och den rådande situationen.

Just nu gäller regeln med 8 st som gräns för allmän sammankomst. Det betyder att jag kan ta emot endast 7 deltagare per vandring. Vilket gör att jag, för att få någon ordning på det här, måste införa något slag av bokningssystem. Så vi inte står där med fler besökare än 7.

För att vara helt säker på en plats gäller nu följande:

​​

1. FÖRKÖPT BILJETT GÄLLER FÖRST: Hur ni köper biljett finner ni här: När en tur är fullbokad stänger jag ner möjligheten att boka direkt. Det finns givetvis en möjlighet att ni betalar och att jag inte hunnit att stänga ner då det blivit fullbokat - då återbetalar jag biljetten direkt. Vid osäkerhet ring mig. (jag sköter det hela manuellt och själv så gott det går för att få det att rulla lite, så ni vet - det kan bli fel, ha överseende).

2. PRESENTKORT. Om ni har ett presentkort måste ni meddela mig innan vilken tur ni planerar att gå på. Alltså boka plats på ett utsatt datum. Ring eller mejla mig. Det går att köpa presentkort här, vilket är ett bra kulturstöd i tuffa tider.

3. REGISTRERING: Här på min hemsida finns ett kalendarium. Där finns möjlighet att registrera sig för varje vandring. Och som ovan. Först gäller betald biljett, sedan bokat presentkort, och i tredje hand registrering. När det är fullt går det inte att registrera. För att vara helt säker köp biljett eller presentkort som är lite mer flexibelt.

KOMPLICERAT?

Ja, det är komplicerade tider för alla och givetvis kan vi stå där med att några inte kan följa med (jag försöker undvika det så mycket jag kan men det kan inte undvikas). Händer det, så snälla, skjut inte på pianisten ...

CORONASÄKERT?

Vad gäller stadsvandringar håller vi oss utomhus och håller taket på 8 deltagare (inkluderat mig). Sen gäller som i alla lägen: åk inte långt, är man sjuk håller man sig hemma och avstånd hålls. Betalning sker med SWISH nr 123 621 97 78 på plats eller som förköp (vid förköp skriv datum och vandringens namn samt er e-post så jag kan mejla er biljetterna).

GRUPPBOKNINGAR:

Är man ett sällskap, släkt, nära vänner eller ett mindre företag, så går det att boka en privat vandring för små sällskap upp till 7 st. En perfekt upplevelse i dessa tider. Vi har plats utomhus, håller avstånd. Kontakta mig för offert.

STÖD!

Ja, det är tuffa tider även för en stadsguide. Kan ni inte gå nu så kan ni köpa ett presentkort och gå sen. Info om presentkort finns på min hemsida (det går även att köpa presentkort för företag - kontakta mig för info).

Det går även att stödja genom att ge kulturbidrag som mottages genom min SWISH 070-638 99 55 Skriv i meddelanderaden KULTURSTÖD. Vill man inte "ge bort" ett stöd (ja, vi bor ju i Sverige) så kan man köpa en tavla av mig som stöd kika in på min shop: https://www.peterfrisk.se/shop

Jag tillhör den grupp som inte har några statliga bidrag eller stöd. Men jag ska överleva, var ni så säkra på det!

Det ska vara kul att leva!

Häng på!

Hälsar

Peter Frisk

Följande gäller på mina "öppna turer":

Först gäller förköpta biljetter. Därefter gäller först på plats. De första 7 kan hänga på. Jag kan inte garantera plats på vandringen så länge gränsen är 8 st för en allmän sammankomst. För att vara helt säker på plats råder jag er att förköpa. Vilket ni kan läsa om hur här. (jag kan tillägga att det inte varit någon folkstorm till turerna och att de som dykt upp fått plats).

Små bokade turer.

Det går alldeles utmärkt att boka in privata visningar med mindre grupper på 1-7 st. Jag har haft några sådana grupper och det har varit mycket lyckat. Nära vänner, släkt etc. Hör av er till mig om ni är ett mindre sällskap.  

Sen gäller det vanliga, är ni i riksgruppen, det minsta sjuk, eller måste åka långt för att ta er till arrangemanget, stanna hemma.

Jag håller de regler och rekommendationer som läggs fram och ändras dessa följer jag givetvis dessa.

Välkomna!

/ Peter

© 2018 Peter Frisk.